Един мъж остана потресен, след като приятелката му го заряза

...
Един мъж остана потресен, след като приятелката му го заряза
Коментари Харесай

`Приятелката ми ме заряза заради моята зодия - тя казва, че съм типичен Овен`

Един мъж остана покъртен, откакто приятелката му го заряза поради " егоистичната " му зодия. Той изясни по какъв начин е зодия Овен, роден сред 21 март и 19 април, което, за огромна негова изненада, се оказа голямо „ алено знаме “ за към този момент някогашната му другарка.

Според зодиакалния знак, мъжът Овен е „ прелъстителен, мощен и убеден, постоянно подготвен за нещо ново и вълнуващо “. Въпреки това се прибавя, че мъжете Овен могат да бъдат " груби, егоистични и импулсивни " и биха могли да почувстват нуждата да покажат своето превъзходство в една връзка.

Споделяйки объркването си в Reddit, мъжът сподели: „ Срещнах това момиче, изглеждаше ужасно. Тя харесваше същата музика като мен, харесваше същата музика, която изпълнявах и аз, имаше алена коса и в случай че би трябвало да съм почтен, тя беше супер привлекателна. "

Но откакто изиска рождения му ден три месеца след връзката им, той споделя, че тя е станала „ малко луда “ и споделя по какъв начин „ нищо не се усеща добре от този миг “. Давайки визия за ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР