Един изключително успешен човек - Божидар Нейчев, ще бъде гост

...
Един изключително успешен човек - Божидар Нейчев, ще бъде гост
Коментари Харесай

Божидар Нейчев гостува на Leader Talks

Един извънредно сполучлив човек - Божидар Нейчев, ще бъде посетител на ноемврийското издание на Leader Talks. Ще можете да се срещнете с него на 28.11.2019, четвъртък, 19 часа, в Carrusel Club.  
Божидар е един от старшите съдружници на PwC за Централна и Източна Европа. Той стартира работа през 1994 година а е съучастник във компанията от 2004 година Има 25-годишен опит в консултирането на клиенти в основни приватизационни и частни покупко-продажби в разнообразни браншове в района, стратегически разбори за нахлуване и отдръпване от пазара, преструктурирания, ликвидационни и заздравяващи услуги, както и оказване на подпомагане при сливания и придобивания.
През последните две десетилетия е основал или развил множеството от офисите на компанията на Балканите с придобивания на конкурентни компании и екипи от експерти.
Вашите въпроси към господин Нейчев ще задава Ива Дойчинова - публицист, известна като водещ на " Часът на мама " и " Денят е прелестен " по bTV, " Денят стартира " по Българска национална телевизия, " Ива от заран до обед " по Радио ФМ+, понастоящем продуцент на утринните излъчвания на стратегия Христо Ботев на БНР и водещ на " Нашият ден ". Инициатор на акцията " Будител на годината ".
Не забравяйте да зададете въпросите си към господин Нейчев при онлайн регистрацията си!
Вратите отварят в 19:00ч. Събитието стартира към 19:30 ч. Закупуването на билет не подсигурява седящо място. Повече може да научите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР