Един Джеко откри резултата за Интер при победата с 2:0

...
Един Джеко откри резултата за Интер при победата с 2:0
Коментари Харесай

Джеко: Полезен съм за отбора не само с голове

Един Джеко откри резултата за Интер при успеха с 2:0 над Милан в първия полуфинален мач в Шампионската лига. Той се разписа още в 8-ата минута и поведе “нерадзурите ” към триумфа. След срещата нападателят съобщи, че макар възрастта си, има сили да продължи да играе на най-високо равнище. 

“Да, на 37 години съм, само че се усещам добре. Днес бях по-свеж, може би тъй като в предходния мач получих отмора. Не единствено аз, всички бяхме пределно стимулирани. Не всяка година можеш да играеш на полуфинал в Шампионската лига. Бяхме съсредоточени от първата до последната минута и резултатът е премия за напъните ни ”, показа Джеко. 
 Джеко стана вторият най-възрастен голмайстор в елиминациите на ШЛ Джеко стана вторият най-възрастен голмайстор в елиминациите на ШЛ
“Понякога головете не идвата и хората приказват единствено за това, само че аз съм потребен за тима и по други способи. Много работя за съотборниците си. Нов контракт? Не зная нищо, попитайте управлението на клуба ”, сподели още босненският деец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР