„Един ден ще се омъжа за това момче!“ това е

...
„Един ден ще се омъжа за това момче!“ това е
Коментари Харесай

„Менделсон“: Семейството на актьорите Мариана Миланова и Георги Кадурин

„ Един ден ще се омъжа за това момче! “ това е детската закана на актрисата Мариана Миланова към артиста Георги Кадурин. И се сбъдва години по-късно.

Театърът ги събира и ги слага в функции на разнообразни двойки на сцената. Вкъщи обаче имат една единствена сюжетна линия – фамилната.

Любовта им стартира, още преди да са се срещнали. Години преди този момент.

„ Бях дребна. Гледаме „ Фаталната запетая “, в която взе участие моят брачен партньор. И аз ѝказвам: „ Ужасно доста ми харесва този батко! Искам да се оженя за него! “. И тя ми споделя: „ Ама по какъв начин по този начин ще се жениш за него, той е толкоз по-голям от теб! “. И аз споделям: „ Нищо, харесва ми, надарен е, виж какви хубави очи има! “, споделя актрисата.

И след това ориста е изиграла своята роля.
„ В моя случай е обич от пръв взор! След като съм го видяла в четвърти клас и съм си го заплюла, не е ли това обич от пръв взор? Това в речника на романтика си е обич от пръв взор “, добавя Малинова.

„ Първата среща с нея аз си я припомням спорадично. Спомням си, че я видях в един трен. Тя беше доста ядосана, пушеше на прозореца. След това я видях на едно друго място, на едно погребение… То беше на тогавашния шеф на „ Младежкия спектакъл “ Петър Чернев. И заравяне, заравяне, само че отново си я харесах! Даже си припомням по какъв начин беше облечена… С някакво керемидено сако и мрачен панталон “, спомня си Кадурин.

После се срещат по представления и бързо излиза наяве, че се харесват.

Женят се четири месеца след раждането на Лора, която към този момент е на 24 година, единствено година след запознанството им. Избират за сватбата си датата на рождения ден на Георги. Празникът е 2 в 1, а щастието – неведнъж повече.

Със сигурност и геният е химия. А когато играят дружно, тя се изпитва най-силно. Но специалността им от време на време си изиграва и смешки с функциите им – Мариана играе ту държанка, ту щерка на Георги.

Вижте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР