Един ден, дълбоко в далечното бъдеще, ерата на Суперлигата на

...
Един ден, дълбоко в далечното бъдеще, ерата на Суперлигата на
Коментари Харесай

Как създавате фенбаза за женски футбол? Попитайте долната част на таблицата Bristol City

Един ден, надълбоко в далечното бъдеще, ерата на Суперлигата на дамите на Barclays ще бъде увековечена от признаци на времето, трептения, надхвърлящи съответни моменти, само че категорично разпознаваеми като Barclays. Задно салто на Сам Кер е едно от тях. Отдадеността на Кейти Маккейб на прибраната риза е друга. И има огромна възможност гигантските надуваеми ябълки на Bristol City да попаднат в топ 10.

Жените от Bristol City не командват постоянно Twitter. В неделя на WSL по-бляскавите клубове и техните по-бляскави играчи са склонни да диктуват колоната с трендове. Но в последната неделя на януари Сити беше рейвът.

Имаше талисманите на клуба, Ред и Робин, които туъркираха по тъчлиниите. Имаше пиротехника, дръм ролки, свръхзареден саундтрак на Weeknd, ранните дни на Rihanna, Abba и заблудените Spice Girls от резидентния DJ на клуба. Операция за замяна на стикери на Panini преди мача на няколко маси, която беше подложена на критика единствено за това, че не включваше повече маси. И, несъмнено,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР