Един човек загина при тежка катастрофа на магистрала Хемус” преди

...
Един човек загина при тежка катастрофа на магистрала Хемус” преди
Коментари Харесай

Карат като луди в жегата! Словенец загина, шарани и нахут по пътищата

Един човек почина при тежка злополука на автомагистрала " Хемус” преди разклона за с. Невша в посока София, оповестиха от ОДМВР – Варна, съобщи бТВ.

Сигналът за тежкото произшествие е подаден в 13:40 ч. Според първичните данни при довеждане докрай на маневра за изпреварване лек автомобил с задгранична регистрация се е блъснал в камион, пътуващ попътно, след което е попаднал в отводнителната канавка.

В болничното заведение е умрял един от двамата мъже, пътували в автомобила. Загиналият е словенски жител, пасажерът с него е настанен в МБАЛ " Св. Анна” със съществени контузии.

В момента се прави оглед в региона. Изясняват се аргументите и събитията, довели до случая. Движението по автомагистралата не е отклонено.

Румънски бус покри " Струма " с шарани

Микробус " Ивеко " с румънска регистрация катастрофира в сряда против четвъртък на входа на тунела на автомагистрала " Струма " при гара Кочериново, заяви БГНЕС.

За благополучие няма потърпевши, само че придвижването по правата бе краткотрайно затруднено. Пътното произшествие е в лентата в посока Дупница и София.

Малко преди нахлуване в тръбата на тунела при 83-я километър след внезапна маневра надясно лидерът губи надзор над микробуса, прекатурва се на дясната си страна, след което се завърта в противоположна на придвижването си посока и със задната част се блъска в стената на входа на тунела.

При удара транспортираният в касетки шаран се изсипва от товарния микробус на земята. Според лидера причина за произшествието е спукана гума.

Тир блокира Ришкия проход край Камчия

Пътят Шумен – Карнобат през Ришкия проход бе затворен с часове през днешния ден. Причината е случай с товарен автомобил, който се прекатурна на пътното платно.

Камионът, претрупан с 2 тона нахут, се движел в посока към Шумен, когато на завой лидерът изгубил надзор и тирът се преобърнал.

На пътното платно бяха разсипани тонове нахут, разлята бе и нафта от резервоарите на камиона.

Шофьорът е потърпевш, откаран е в бургаската болница в съответно положение. Екипи на Пътната полиция направиха оглед на мястото на произшествието, след което поетапно стартира възобновяване на придвижването на леки и товарни коли.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР