Един човек е ранен при инцидента във федералния канцлерски офис

...
Един човек е ранен при инцидента във федералния канцлерски офис
Коментари Харесай

Има пострадал при нападението срещу офиса на Меркел в Берлин

Един човек е ранен при случая във федералния канцлерски офис на в Берлин, оповестява ДПА, представена от БГНЕС. Лекари с кола за спешна помощ оказват помощ на потърпевшия.
Според организацията вратите на постройката не са претърпели съществени вреди.
Припомняме, че автомобил се вряза в оградата на постройката, в която се обитава офиса на на федералния канцлер Ангела Меркел в Берлин. Полицията заяви, че водачът е арестуван.
Снимки от мястото на случая демонстрират, че полицията инспектира автомобил комби на портата с надпис „ Stop Globalization Politics “ („ Спрете политическата глобализация “), надраскан в бяло от дясната му страна.
В обществените медии бяха публикувани фотоси, на които се виждат думите „ Вие, проклети убийци на деца и възрастни хора “, написани от другата страна на автомобила.

Това се случи, до момента в който в постройката се организират срещите на Ангела Меркел с ръководителите на провинции, някои от тях присъстващи персонално, други посредством видеовръзка.
Сградата, в която се обитава администрацията на Меркел, е бяла постмодернистка конструкция, ситуирана против площад до Райхстага, в къдато се намира немският парламент, и е отдалечена от всички основни пътища.

Кадри онлайн пред постройката излъчва The Sun. Малко напред в прикаченото видео можете да видите колата и последствията по постройката. Очакват се изказвания.

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР