Един час на опашка висяха пътниците за полета Пловдив –

...
Един час на опашка висяха пътниците за полета Пловдив –
Коментари Харесай

Лудница на летище Пловдив! Пътници висят цял час на опашка

Един час на опашка висяха пасажерите за полета Пловдив – Лондон Станстед на летището край Крумово. „ Около стотина души сме и обслужването е пъклен постепенно и мудно “, заяви Милена, която дружно със брачна половинка си и щерка им прекараха коледните празници в родината.
Никой от пасажерите няма информация за съответна причина или проблем, които да предизвикат закъснение при инспекцията на документи и багаж.
Днес на летище Пловдив идват и надлежно изхвърчат два самолета до Лондон Станстед на нискотарифния авиопревозвач „ Райън еър “, излиза наяве от формалния уебсайт на сдружението. И двата са кацнали на аеропорта по-рано от плануваното. „ Конкретно нашият аероплан кацна с 10 минути по-рано, надлежно и хората би трябвало да са обслужени по-рано “, споделя Милена.
Машината трябваше да излети за английската столица в 13.10 часа, само че по думите й към този час част от пасажерите са в самолета, само че друга част занапред идват с автобусчето.  Лудница на летище Пловдив! Пътници висят цялостен час на опашка СНИМКИ
Източник: Marica.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР