- , . ? , ? - , , ,

...
- , . ? , ? - , , ,
Коментари Харесай

Офелия Малинов: Гордея се, че част от България е в Италия

-,.?,?

-,,,.. -,,..,? -, -! e,,..,,,.,.

-,.,?

- Не мисля, че въобще са забравили, че съм българка. Винаги го споменават. Страшно много се радвам и се гордея, че може една част от България да бъде и в Италия.

-? -,,?

- Разбира се, страшно много бях емоционална. Наистина за първи път съм тук, в България, за да играя. Можеше да ме видят на живо всички мои роднини. Страшно се радвам и съм развълнувана.

-? -?

- Не го познавам като треньор. Мисля, че треньорът трябва да бъде силен, но най-важен е колективът с всички състезателки. Да им даде пример за начина на игра и да бъдат едно цяло с целия отбор. После става голямата сила на един отбор.

- 2018. -.?

- Тази награда беше наистина един стимул за мен, защото до този момент бях много критикувана. Да ми дадат този приз, за мен значеше: „О, Лия, ти си наистина на високо ниво! Наистина достигна да бъдеш една от най-добрите!“ В началото не можех да повярвам, не бях осъзнала изцяло какво беше станало. Когато се върнах от световното, видях всичките ми приятели и роднини, които ме чакаха в Италия и бяха написали: „Ти си най-добрата!“ Наистина беше много емоционално. Това беше един стимул за мен да стана още по-добра и да не се спра, защото не съм постигнала нищо, а да се стремя да направя нещо по-голямо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР