е сред най-влиятелните европейски депутати от България през 2020 г.

...
е сред най-влиятелните европейски депутати от България през 2020 г.
Коментари Харесай

Андрей Ковачев класиран сред най-влиятелните евродепутати

е измежду най-влиятелните европейски депутати от България през 2020 година Това сочат данните от влиятелна ранглиста, която мери въздействието на европейските парламентаристи, съобщи БГНЕС. Рейтингът се базира на данни обхващащи едногодишен интервал до август 2020 година
Заедно с Ковачев в класацията са включени още двама негови сътрудници съпартийци от ЕНП и ГЕРБ - Андрей Новаков и Емил Радев. " Андрей Ковачев е един от заместник-председателите на групата на ЕНП, както и началник на националната си партия ГЕРБ в Европейския парламент. По време на предходния мандат той беше квестор на Екологичен потенциал и заместник-председател на комисията по външни работи. Ковачев е отговарял за връзките на Европейски Съюз с интернационалните организации ", показват съставителите на класацията.
 Андрей Ковачев: Правителството ще отговори на всяка точка от отчета на Европейска комисия (ВИДЕО) Андрей Ковачев: Правителството ще отговори на всяка точка от отчета на Европейска комисия (ВИДЕО)
Българското държавно управление ще отговори на всяка точка от отчета на Европейската комисия. Това съобщи в ефира на предаването " Студио Actua...
Неговият сътрудник Андрей Новаков е разказан като " един от най-младите евродепутати, и координатор на Комитета за районно развиване за ЕНП. Той също е член на бюджетния комитет и делегацията за Албания. Новаков е прочут с напъните си за стимулиране на младежкото предприемачество, увеличение на финансирането по „ Хоризонт 2020 “ и с работата си за Европейския фонд за пригаждане към глобализацията, подкрепящ тези, които са изгубили работата си ".
Емил Радев е показан като втори мандат евродепутат. " Той е заместник-председател на комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи. Освен това е член на комисията по петициите. По време на предходния мандат Радев беше член на комисията по правни въпроси ", напомнят създателите на изследването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР