е определян от мнозина като безинтересен турнир. Той е далеч

...
е определян от мнозина като безинтересен турнир. Той е далеч
Коментари Харесай

Кое изпълнение на КАН накара Мбапе да избухне: Най-добрият на тази позиция

е определян от мнозина като незанимателен шампионат. Той е надалеч от известността на друга континентални съревнования, само че все пак в някои мачове бе потвърдено, че има какво да се види. Такъв като че ли бе и този сред Мароко и Малави.
Мароко победи с 2:1 своя конкурент и по този метод си подсигурява място на четвъртфиналната фаза. Там ще се изправи против Египет. В мача против Малави обаче феновете станаха очевидци на извънредно хубав миг, който се оказа и основен за развоя.
Той пристигна в 70-ата минута и накара един от най-силните футболисти сега Килиан Мбапе да разяснява видяното. Младият нападател на се прехласна по осъществяване на своя съотборник Ашраф Хакими. Десният краен бранител вкара отдалеко по хубав метод непосредствено от директен свободен удар.

С това бе сбъднат и цялостният поврат, откакто в 7-ата минута Малави бе повел изненадващо в резултата, а във втората минута на добавеното време на първата част Ен Несири съумя да изравни. Самият Мбапе пък написа за Хакими след гола му:
" Ашраф Хакими. Най-добрият десен краен бранител в света. Лека нощ, хора " - употребявайки персоналния си профил в обществената мрежа Туитър. Самото осъществяване на Хакими пък можете да видите по-долу в материала.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР