е най-съвременната алтернатива на хирургичното лечение при болки в стави,

...
е най-съвременната алтернатива на хирургичното лечение при болки в стави,
Коментари Харесай

Овладейте болката в мускулите и ставите още днес



е най-съвременната опция на хирургичното лекуване при болки в стави, сухожилия и мускули. Технологията в началото е създадена за разтрошаване на камъни в бъбреците, а по-късно е модифицирана за ортопедични положения. Към зоната, генерираща болежка, се приближава апликатор, който външно, през кожата изпраща доста къси високо-енергийни талази, а те подават сигнал на тялото да започва каскада от възстановителни процеси. Апаратурата в Лейзър Мед е от най-голям клас с патентован смарт-фокус, което значи, че силата доближава непосредствено и в дълбочина към таргетираната зона. Над 80% от пациентите записват усъвършенстване на положението си още след първата процедура, а за дълготраен резултат са нужни приблизително 3.
-->
Шоково-вълновата терапия е потвърдено безвреден и ефикасен способ. Освен в ортопедията, процедурите са включени и в рехабилитационната стратегия на водещите спортни тимове за бързо и трайно възобновяване след контузии. Премахват се болки от необятен набор – остри и хронични, повърхностни и дълбочинни, без значение от местоположението им. Най-често третирани зони са рамо, голф/тенис-лакът, коляно, пета, ахилес. Процедурата е изцяло неинвазивна, не постанова потребление на анестезия и е с дълготрайност 5-10 минути. Ударната вълна провокира мощен клетъчен отговор, освобождение на растежни фактори, противовъзпалителни сътрудници и усъвършенства кръвоснабдяването. Реакцията е сходна с тази при контузия – инициира естествените оздравителни сили на организма и в следствие уголемява подвижността на ставите и обсега на придвижванията.

Запишете час на:

тел. 02 4 760 760                                

моб. 089 952 11 01                             



ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД : Сексуалните благоприятни условия мъжа са функционалност на възрастта и здравословното му положение. С напредването на годините настъпват промени в цялостното действие на организма. Конкретно обвързваните с потентността са съдови промени и понижаване синтеза на половия хормон тестостерон. Освен това, групи болести предизвикват появяването на разстройства или липса на ерекция: сърдечно-съдови болести, диабет, хипертония. Кога ще се проявят първите признаци на нарушаванията е невероятно да се дефинира – всичко зависи от психологичното положение на мъжа, от общото му физическо положение и от съществуването на органични болести.

При първите „ засечки “ е значимо да се организира консултация със експерт в региона на половата медицина. Лейзър Мед е водещ медицински център, в който се предлага качествено нов метод с потвърдено ефикасен резултат –.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР