е най-нашумялото име в българския спорт в последните часове, а

...
е най-нашумялото име в българския спорт в последните часове, а
Коментари Харесай

Героят Насар призна: Защо сравненията с Наим Сюлейманоглу са бич за него?

е най-нашумялото име в българския спорт в последните часове, а занапред в бъдещето се надяваме и имаме вяра, че ще е измежду най-популярните и в международен мащаб. 17-годишният играч по повдигане на тежести завоюва първа международна купа за България в този спорт от 14 години насам (от 2007 година).
Освен това той сложи удивителен международен връх от 208 кг при изтласкването. По-рано през тази година дебютира при мъжете и взе сребро на Европейското състезание, само че признава, че е желал златото и че не го е постигнал поради глупава неточност, която няма да позволява още веднъж.
Преди да взе участие на Световното Насар даде изявление за " Спортната джунгла ". В него той бе запитан за сравненията с великия Наим Сюлейманоглу и призна, че в действителност те много тежат.

" Наистина много тежат сравненията с Наим Сюлейманоглу, тъй като хората имат доста огромни упования към теб. И в случай че има подобен миг, в който ти не можеш да ги оправдаеш, стартират нападки и не е прелестно. На мен усъвършенстваните върхове ми дават самочувствие, дават ми очаквания " - показа Насар.
След това се върна към разочарованието от Европейското:
" Дебютирах при мъжете на Европейското, чаках да взема орден, само че мислех, че ще е златен. Това си беше моя неточност. Когато изпуснах втория си опит на изхвърляне, уповавам се да не дублирам остарели неточности. Не останах доста удовлетворен от среброто. То не е малко достижение, само че бях там за златото и бях отчаян.
Това ще ми бъде обица на ухото, да не върша такива обикновени неточности. Това ми бе първото състезание за мъже и всички имаха доста огромни упования към мен, а това си тежи на един състезател " - показа младежът.
Вижте повече за това .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР