Е, кой не е искал, докато чете детски приказки, да

...
Е, кой не е искал, докато чете детски приказки, да
Коментари Харесай

Лечебно питие! Ето как да си приготвите жива вода у дома

Е, кой не е желал, до момента в който чете детски приказки, да се снабди с тази чудотворна запарка - жива вода? Това би било много потребно освен за дребните, само че и за възрастните. Този вълшебен елексир може да ви развесели за броени минути, да ви отърве от напрежението и да ви даде утринна сила, не по-малко от кафето. И с цел да е оптимално просто - би трябвало да разбъркате една чаена лъжичка мед в чаша вода.

Вода заран на празен корем преди закуска нормално се предлага от доста лекари и експерти по хранене. И с лъжица мед ще бъде освен вкусно, само че и потребно! В края на краищата, медът е елементарна захар, а глюкозата е гориво за мозъка, което значи, че ще ви разсъни по-лесно. В допълнение, ароматът на меда е мек и прелестен.

Медната вода, за разлика от елементарната вода, е храна за стомаха ни, само че доста лека. Затова стомахът ни се разсънва, само че натоварването върху него е минимално. След половин час ще бъде подготвен за приемане на същинска храна. Вечер, след работа преди вечеря, може да изпиете още една чаша за покачване на тонуса. В края на краищата вкъщи има толкоз доста значими неща, които ви чакат - учене с децата, разходка с кучето, гушкане с котето.

Сладката вода оказва помощ доста за главоболието при дамите. Може да увеличи настроението, да регенерира кожата и да я подхрани, както и да понижи тежестта ви. При постоянна приложимост тези процеси се форсират. А в случай че комбинирате пиенето на медената вода с тренировки и кардио, ще постигнете мечтаните резултати за негативно време.

Най-важният подробност е, че водата би трябвало да бъде със стайна температура и да не бъде преварена. В горещата вода се унищожават част от потребните субстанции на меда. Не се предлага да се пие и ледена. Свойствата на меда се задействат в гърлото, като уголемяват кръвоносните съдове и усилват притока на кръв. Затова, в случай че приемате елексира леден, може да възпалите гърлото си.

Това вълшебно пиво може да се използва от всеки. Единственото действително изискване тук е меда, който ползвате да бъде безусловно натурален и естествен. Истинският мед се разтваря във вода, въпреки и мъчно, само че изцяло. Водата би трябвало да наподобява малко мътна, като кална. Тази мътност не би трябвало да се утаи на дъното.

Не забравяйте, че медът е алергичен артикул и не се предлага на всички, написа zdrave.to.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР