Е какво да прави полицията? В тази ситуация какво може

...
Е какво да прави полицията? В тази ситуация какво може
Коментари Харесай

ДПС на практика одобри вдигането на палатковите лагери в София

Е какво да прави полицията? В тази обстановка какво може да прави полицията – това ѝ е обвързване. Това съобщи формалният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в отговор на въпрос на Нова телевизия по какъв начин ще разяснява от полицията.
Ситуацията в действителност се усложни, акцентира депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов. Нека Министерство на вътрешните работи министърът каже кой е виновен за ескалацията – а за настроенията за обстановката отговорност носи ГЕРБ. Полицията ги знае всеки един от протестиращите по домова книга – за какво го позволи тогава, сподели Иванов.
 Христо Иванов: Всички на протест! Христо Иванов: Всички на протест!
Лидерът на Да, България и съпредседател Демократична България Христо Иванов дефинира митинга като най-големия, случил се в работно вре...
Депутатът от ГЕРБ и някогашен здравен министър Десислава Атанасова категорично разграничи мирните протестиращи и тези, които провокираха ескалация. Към вторите тя аргументи " тези, които говореха за национално въстание ", „ тези, които размахваха юмруци ", очевидно визирайки Отровното трио и президента Румен Радев. Атанасова подсети и за пуснатото СРС на диалог на напусналия парламентарната група на Българска социалистическа партия Александър Паунов с Васил Божков – припомнете си!
Иванов обаче опонира – през целия ден слушаме, че Министерство на вътрешните работи е имало предварителна информация, за какво не профилактира рисковите детайли, появили се на митинга. " Вие ги предизвиквате, вие отказвате да подаде оставка с еквилибристики за нова Конституция. Подайте оставка и ще видите по какъв начин напрежението ще изчезне ", сподели аленият народен представител. Атанасова отвърна, че прекъсването на свободно придвижване били способи от времето на кабинета Орешарски.
Подкрепяме този митинг, считаме, че има тежка рецесия и би трябвало незабавна оставка на държавното управление, повтори Иванов. И дефинира за " политически нонсенс " оставка както на държавното управление, по този начин и на президента Румен Радев, както предложи Движение за права и свободи от парламентарната естрада. Той повтори, че Българска социалистическа партия желаят от този парламент единствено диалог за машинното гласоподаване и не се съгласи с тезата на Атанасова, че трябвало да се почва диалог за де факто нов публичен контракт.
Интересен факт е, че Иванов не се съгласи, че Българска социалистическа партия не изпреварва ГЕРБ съгласно социологическите изследвания.
 Симеонов е убеден, че мандатът ще бъде завършен, Вътрешна македонска революционна организация си мисли, че митингът желае нова конституция Симеонов е убеден, че мандатът ще бъде завършен, Вътрешна македонска революционна организация си мисли, че митингът желае нова конституция
Всичко можеше да се предотврати, в случай че се беше подходило през цялото време малко по-твърдо и бих споделил „ здравословно ”. Трябваш...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР