Е дин пътуващ влогър предизвиква огромен интерес в Youtube.Човекът зад

...
Е дин пътуващ влогър предизвиква огромен интерес в Youtube.Човекът зад
Коментари Харесай

Кой е Bald and Bankrupt и защо е толкова интересен

Е дин пътуващ влогър провокира голям интерес в Youtube.

Човекът зад е британецът Бен Рич, който вместо да обикаля екзотични дестинации в топли страни, той демонстрира някогашните руски републики.

"Bald and Bankrupt " е обиколил съвсем всички страни в Източна Европа, също по този начин е бил и в Азия, а в един миг придвижи едно малко котенце от Куба до Европа.

Това свежо попълнение в Youtube води феновете в някогашните руски републики, където Бен Рич показва другите култури, архитектурата, както и огромните исторически места, монументи, мозайки от времето на Съветския съюз. Той се разхожда из по-малки обитаемоте места, търсейки "приключение ", което се оказва постоянно изненадващо.

Липсата на музика, ексцентричните монтажни похвати, основават завладяващо и просветително прекарване по отношение на райони, които не са измежду топ дестинациите по света.

Неговите видеа са с разнообразни дълготрайност и водят феновете през снежно пътешестване с трен, показват най-евтиния хотел в Армения, демонстрират дома на елементарна жена в дребен съветски град, красивите планински местности в Дагестан.

Умението му да приказва съветски език му оказва помощ при инцидентните срещи с локални хора, които разкриват повече за метода им на живот и проблемите в дадения район. Може би това е една от аргументите, които вършат неговия канал пресен и друг.

"Bald and Bankrupt " е първият канал на британеца Бен Рич, основан в Youtube. За интервала от 2018 година до момента над 2 милиона души са се абонирали, а видеата събират по няколко милиона гледания.



Въпреки триумфа, англичанинът съобщи, че до края на година ще закрие този негов канал и ще продължи да се занимава с нещо друго. Тази информация не стана ясно дали се отнася и за втория му канал който също показва пътуванията на Бен Рич, само че се радва на по-малка публика.

Ако към момента не сте прегледали забавните прекарвания в "Bald and Bankrupt ", може би в този момент е моментът да хвърлите един взор.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР