Е, дами, чули ли сте масовото оплакване на мъжете, че

...
Е, дами, чули ли сте масовото оплакване на мъжете, че
Коментари Харесай

Защо собствените ни мъже все са в издънка, а чуждите са цъфнали

Е, дами, чули ли сте всеобщото недоволство на мъжете, че са упреквани за нещата, които са правели в предишното, за нещата, които ще създадат в бъдещето, за неща, които не са направили и няма да извършат, само че са обвинени като склонни да ги свършат? Оплаквания, които нямат нищо общо с тук и в този момент. Ти в този момент си добър, само че кой знае какви ще ги свършиш след това. Та ти си мъж! Мъжкарството, непредвидимостта на характера, хуморът....те към този момент не са неустрашимост, те са онази ниска октава на човешкото битие, наречена токсична неустрашимост.

По хипотеза всеки мъж, който се смее просташки, в действителност се подиграва, смехът издава неговото надменност, незачитането на правата на дамите и е израз на отявлен сексизъм. Този образец е токсично неустрашим. Ние към този момент имаме мнение за него.

Стигми, въздишки и удари под кръста с крошето „ другите не вършат по този начин “. „ О, французите са така галантни “, „ Руснаците толкоз великодушни “, „ Турците се грижат за дамите си и ханъмите не работят в никакъв случай “. И там презумпции, а другите не са цъфнали и те.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР