ДЗИ стартира . Чрез нея клиентите могат да получат оферта

...
ДЗИ стартира . Чрез нея клиентите могат да получат оферта
Коментари Харесай

ДЗИ стартира нова платформа за дигитални услуги

ДЗИ започва. Чрез нея клиентите могат да получат оферта и да сключат застраховка „ Гражданска отговорност “, Помощ при пътешестване в чужбина „ ДЗИ свят “, и имуществена застраховка „ ДЗИ Комфорт за дома “. След подписване на застраховката онлайн клиентите получават полицата и потвърждението за начало на застрахователната им отбрана непосредствено на своя имейл. дава още опция за подаване на съобщение за вреда и инспекция на статус по вреда, както и възнаграждение на вноски – във всеки миг на денонощието и от комфорта на дома на клиентите. Начислените застрахователни награди или идни вноски могат да се заплащат онлайн – с банкова карта, записана за онлайн разплащания, или посредством ePay.

За старта на са определени артикули, за които законодателството разрешава да бъдат основани и обслужени напълно цифрово, без посещаване на потребителя в офис на компанията. Други застрахователни артикули, предлагани от ДЗИ, които изискват по-персонализиран метод и оферта към клиента и на този стадий не биха могли да се оферират и обслужват напълно онлайн, ще бъдат добавяни към портала в идните месеци.

Мащабната работа по стартира през 2020 година, редом с внедряването на нова осведомителна система, посредством която продуктите на ДЗИ са осъвременени и синхронизирани с такива, предлагани на огромните европейски пазари.

„ Технологиите са мотор за смели хрумвания и тяхното развиване напълно естествено бележи растеж. В ДЗИ целим да предоставим първокласно прекарване на своите клиенти и повече благоприятни условия както за закупуване на застрахователни артикули, по този начин и за обслужването им напълно от разстояние. Иновациите зададоха нова посока и на нашия бизнес и аз съм благополучен, че новата ни цифрова платформа издава темповете и упоритостите ни да останем пример за качество и експедитивност на застрахователния пазар. “, разяснява Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ.

В идните месеци ще продължи да се развива като разшири предложенията си и за редица сътрудници - цифрови брокери, финансови и нефинансови институции - благодарение на които опциите на клиентите ползватели на платформата ще бъдат разширени в допълнение.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР