ДЗИ представя иновативно застрахователно решение за онлайн сигурност на физически

...
ДЗИ представя иновативно застрахователно решение за онлайн сигурност на физически
Коментари Харесай

ДЗИ представя застраховка Онлайн сигурност

ДЗИ показва новаторско застрахователно решение за онлайн сигурност на физически лица, оповестиха от застрахователната компания. Новото покритие е първо по рода си за българския осигурителен пазар и съставлява неразделна част от към този момент съществуващата имуществена застраховка на компанията „ Комфорт за дома “. Покритието е за три съществени риска: кражба на идентичност, спор с онлайн търговец и увреждане на онлайн известност.

При кражба на идентичност се покрива и кражба онлайн – да вземем за пример посредством основаване на подправен профил с име и фотография, хакване на имейл или профил в обществените мрежи.

Застраховката на ДЗИ покрива и спор с онлайн търговец, регистриран в България, както и с куриерска или пощенска работа, виновна за доставката на артикул, закупен онлайн. Това се отнася до артикул, който е доставен счупен; в непълна окомплектовка; дефектен; не подхожда на параметрите на поръчката (т.е. разграничава се по мярка, цвят, материал и др.) или не подхожда на продуктовото изложение на производителя или дистрибутора, посочено във формуляра за поръчка. Застраховката важи и в случай че продуктът не е доставен в период до 10 календарни дни след приключване периода на доставка, посочен от търговеца при удостоверение на поръчката.

Друг аспект на застраховката „ Онлайн сигурност “ на ДЗИ е увреждане на онлайн известност, което може да съставлява клюка, засегнатост или откриване на персоналния живот на застрахования посредством потребление на фотография, документ, видео материал или обява в блог, спорен конгрес, обществена мрежа или уеб страница, което накърнява репутацията на застрахования заради характера или естеството на информацията.

Атрактивното уголемение на главното покритие към застраховка „ Комфорт за дома “ нарежда ДЗИ като новаторска компания, предлагаща на клиентите си спомагателни услуги с грижа за техния дом и персоналната им цялост онлайн.

„ В ДЗИ се стремим да осигуряваме сигурност и успокоение за своите клиенти. Дигиталният пазар е извънредно динамично разрастващата се среда за търговски взаимоотношения и считаме за належащо да се приспособяваме към изменящите се потребности на потребителите. Този пазар, несъмнено, има преимущества, само че и крие своите опасности. Ето за какво нашата компания добави към към този момент съществуващата застраховка „ Комфорт за дома “ с изключение на опцията за отбрана на жилищните здания и домашното имущество на клиентите, спомагателното бонус покритие „ Онлайн сигурност “. Считаме, че с него подхождаме самостоятелно и с внимание към застрахованите лица, като им предоставяме неповторима опция за отбрана онлайн. С това вършим услугата ни още по-комплексна и атрактивна. “, разяснява мотивацията на застрахователната компания зад внедряването на новаторското покритие Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР