Дюран Дюран, , Юритмикс, Лайънъл Ричи, Карли Саймън и Пат

...
Дюран Дюран, , Юритмикс, Лайънъл Ричи, Карли Саймън и Пат
Коментари Харесай

Дюран Дюран, Еминем, Юритмикс, Доли Партън влизат в Залата на славата на рокендрола

" Дюран Дюран ",, " Юритмикс ", Лайънъл Ричи, Карли Саймън и Пат Бенатар ще бъдат въведени в Залата на славата на рокендрола в Кливланд, щата Охайо, оповестява Българска телеграфна агенция.

В листата влиза и Доли Партън, която в началото разгласи, че отдръпва номинацията си.

От отличените, за които са дали своят вот повече от 1000 актьори, историци и представители на музикалната промишленост, " всеки има съществено въздействие върху звученето на младежката просвета... и за развиването на рокендрола ", сподели Джон Сайкс от Залата на славата на рокендрола.            

При оповестяването на номинациите през февруари т.г. Доли Партън написа в обществените медии, че е " извънредно поласкана и признателна " от отдадената й чест, само че " не бих желала гласовете да се разпръскват поради мен ". От фондацията, която стои зад Залата на славата на рокендрола, тогава дадоха отговор, че формулярите за гласоподаване към този момент са изпратени и хората с право на избор ще решат дали кънтри звездата да бъде измежду въведените. След това Партън размишления и разгласи, че приема номинацията.

Изпълнителите би трябвало да са издали първи запис най-малко преди 25 години, с цел да имат право да бъдат номинирани и въведени. Изборът се прави въз основата на продължителността на кариерата на номинираните, музикалното им въздействие и творчеството им посредством гласоподаване на над 1000 музиканти, историци и представители на музикалната промишленост.

Церемонията по въвеждането на определените реализатори в Залата на славата на рокендрола ще бъде на 5 ноември в " Майкрософт тиътър " в Лос Анджелис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР