Дядото на 30-годишния Рангел Бизюрев, който беше задържан за смъртта

...
Дядото на 30-годишния Рангел Бизюрев, който беше задържан за смъртта
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев се разкайва: Смъртта на Митко беше грешка! Дядо ми умря от стрес

Дядото на 30-годишния Рангел Бизюрев, който беше арестуван за гибелта на Димитър Малинов от Цалапица, е умрял малко след убийството. Възрастният мъж се тормозил, откакто схванал, че внукът му се търси за бруталното ликвидиране, което се случи на 20 юли м.г. До последно не можел да повярва, че Бизюрев е направил закононарушението.
Дядото и внукът имали мощна връзка. Младият мъж даже не повишавал звук пред него. След трагичната вест обаче положението на възрастния човек внезапно се влошило. Починал и го погребали без доста звук в стеснен фамилен кръг, оповестява 24 часа.
“Отиде си от този свят от стрес и терзание ”, споделил Рангел след изгонването му у нас по време на първите беседи със служебния му бранител Димитър Колев и проверяващите. По време на диалозите той бил доста смутен. Когато заговорил за гибелта на дядо си, очите му се насълзили. Изразил страдание и за случилото се с Димитър.
“Това беше неточност в живота ми. Съжалявам за станалото. Ако мога да върна времето обратно, нещата нямаше да приключат по този метод. Само да можех да го върна… само че не мога ”, разкаял се Бизюрев.
Говорел за убийството като за случай. Обяснил, че познава Димитър, тъй като са от едно село. Не били другари, а положителни познати. До съдбовния ден двамата в никакъв случай не са влизали в пререкания.
“Не сме имали спорове, не сме се карали ”, допълнил Бизюрев пред служебния си бранител.
Пред проверяващите той дал подробни пояснения за събитията – по минути и часове. Тепърва ще се ревизира достоверността на разказите му, както и дали в действителност изпитва страдание за случилото се. На последния въпрос могат да отговорят престъпните психолози, които ще изготвят психопрофила му.
Любопитни са мненията на познати на Рангел Бизюрев. Няколко души, без значение един от различен, го дефинират като нерешителен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР