Дядо Коледа пристигна днес с шейната си от Лапландия в

...
Дядо Коледа пристигна днес с шейната си от Лапландия в
Коментари Харесай

Дядо Коледа пристигна в Медицинския университет във Варна

Дядо Коледа дойде през днешния ден с шейната си от Лапландия в МУ – Варна. Добрият дъртак зарадва с дарове стотици деца на чиновници на вуза в навечерието на коледните празници.

Той бе посрещнат с огромна наслада от деца, елфи, джуджета, родители, студенти и преподаватели. Край украсената коледна елха настроението на всички беше празнично, с доста усмивки, положително въодушевление, музика, занимания и дарове за най-малките.

Специален привет към публиката, Дядо Коледа и неговите сръчни помощници сервираха младите създатели от литературен клуб " Касталия “ към Общинския детски комплекс – Варна, с началник Магдалена Маркова. Те участваха в празничната стратегия с авторски произведения, които написаха и посветиха на Рождество и на Дядо Коледа.

Усмивките и положителното въодушевление в коледната стратегия внесоха артистичните студенти от театралната натрупа на МУ-Варна. Те се превъплътиха в функциите на приказни герои и забавляваха деца и възрастни с  коледни приказки и истории за елфи, елени и джуджета.

На празника звучаха обичани коледни песни, в осъществяване на надарените студенти от МУ-Варна Виктория Гаджемова, 3 курс компетентност " Медицина “ и първокурсничката от компетентност " Медицинска козметика “ в Медицински лицей Виктория Благоева. За гостите на тържеството бе проведена и коледната галерия с детски рисунки " Виждам Коледа “.

На всички деца Дядо Коледа пожела да са здрави и ученолюбиви, да правят повече положителни каузи през Новата година и с усмивка да вършат всичко, което им доставя наслада и наслаждение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР