Дядо Коледа е твърде бял и твърде хетеросексуален за болшинството

...
Дядо Коледа е твърде бял и твърде хетеросексуален за болшинството
Коментари Харесай

Британците не искат бял дядо Коледа - държат и да е гей

Дядо Коледа е прекомерно бял и прекомерно хетеросексуален за болшинството от младите британци на възраст сред 18 и 24 години, оповестява „ Дейли Мейл “. Медията цитира извършено социологическо изследване от YouGov.

60 % от британците в тази възрастова група считат, че няма нищо неприятно в това положителният дъртак да е гей. Сегашният прошарен и космат бял мъж е облик основан от Кока Кола през 30-е години на предишния век.

17 % от лесбийките и гейовете обаче желаят старецът да си остане крепък мъж както до момента.

Против превръщането на този хубав облик в педераст са и 65% от хората над 60 години.

Оказва се, че 50% от британците нямат нищо срещу Дядо Коледа да не рус със сини очи, а най-малко да е мургав като човек от Близкия Изток.

Според тях, грък, роден в Мала Азия, какъвто е първообразът, значи, че би трябвало да наподобява като гражданин на Багдад.

Проучването на YouGov демонстрира, че болшинството от хората – мъже и дами, отхвърлят изрично концепцията в ролята на този магически облик да е жена. И въпреки всичко – 45% от дамите желаят той да си поставя червило и да размени аления кафтан с рокля.

В Обединеното кралства не са отворени към концепцията Дядо Коледа да е африканец. В Щатите сходно изследване сподели, че две трети поддържат тази концепция. 60% от американците нямат и нищо срещу той да е с азиатски черти.

Проучването на острова е направено откакто норвежкото държавно управление пусна неотдавна реклама, в която вълшебният дъртак целува буйно различен мъж. Тя бе във връзка 50-годишнината от края на законодателната дискриминация на хомосексуалистите в Норвегия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР