Двукратният шампион по кану-каяк Николай Бухалов обещава да увеличи двойно

...
Двукратният шампион по кану-каяк Николай Бухалов обещава да увеличи двойно
Коментари Харесай

Кауза Пловдив издигна за кмет Николай Бухалов

Двукратният първенец по кану-каяк Николай Бухалов дава обещание да усили двойно парите за спорта и спортните школи, в случай че бъде определен за кмет на Пловдив.

Това ще са над 2 милиона лв.. Николай Бухалов беше показан през днешния ден като претендент за градоначалник от " Кауза Пловдив ".

" Това е заслужен пловдивчанин, популяризирал България по света, добър човек, татко на 3 деца ", сподели заместител кметът Георги Титюков, който е и водач на партията.

Бухалов е номиниран от гражданската квота. Самият Титюков ще се състезава за кмет на регион " Централен ", както Maricabg писа.

Адвокат Рени Стефанова е издигната за кмет на регион " Северен ", а Георги Георгиев - за " Западен ". Георгиев сега е заместител кмет на същия регион.

Останалите претенденти на " Кауза Пловдив " ще бъдат оповестени идната седмица. За общински съвет са номинирани сегашните съветници Константин Георгиев, Едуард Сарафян, арх. Цветелин Цоневски, шефката на " Радостни обреди " Румяна Толова и шефката на Социалната дирекция в общината Веселина Ботева.

Сред плановете, които би трябвало да бъдат изпълнени идващия мандат, Николай Бухалов уточни подлез " Модър-Царевец ", мост над Марица, създаване на олимпийски басей и зала " Дунав ".

Шампионът даде обещание също по този начин един ден от седмицата администрацията да работи за жители до 20 часа и всяка седмица да приема хората.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР