Двукратната световна и европейска шампионка по фигурно пързаляне Евгения Медведева

...
Двукратната световна и европейска шампионка по фигурно пързаляне Евгения Медведева
Коментари Харесай

Медведева трудно намира мотивация да продължи кариерата си

Двукратната международна и европейска шампионка по фигурно пързаляне Евгения Медведева с всяка минала година все по-трудно намира мотивация да продължи кариерата си. Това сподели рускинята в изявление за Olympic Channel.

„ Аз съм на 21 години и всяка година става все по-трудно да подкрепям форма и да остана стимулирана. Наистина не ми харесва този израз „ остани стимулиран “, само че когато тялото ви съвсем постоянно ви боли е доста мъчно да ставате всяка заран и да отидете на подготовка, където знаете, че всичко отново ще ви боли, само че аз се пробвам. Моите почитатели са единствената причина, заради която към момента излизам на леда. След Олимпиадата се пробвах да потвърдя нещо на всички, само че в този момент просто поглеждам обратно и мисля, че почтено казано към този момент потвърдих всичко “, съобщи Медведева.

Фугуристката добави, че главната цел е да възвърне здравето си след ковид, който е увредил белите дробове.

„ Правя всичко допустимо, с цел да подобря здравето си и да не го утежнявам. В края на краищата това е единственият метод да вземам участие на надпревари. Така че сега не мога да кажа кои ще бъдат идващите ми надпревари. В последна сметка всичко се трансформира, а в този момент изключително бързо “, съобщи тя.

Медведева е двукратна олимпийска вицешампионка от Пьончан 2018 (индивидуално и отборно), двукратна международна и европейска шампионка, както и двукратна победителка на финалите на Гран При.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР