Двукратната шампионка от Големия шлем Гарбине Мугуруса се омъжи за

...
Двукратната шампионка от Големия шлем Гарбине Мугуруса се омъжи за
Коментари Харесай

Тенисистка се омъжи за фен, запознали се със селфи

Двукратната шампионка от Големия шлем Гарбине Мугуруса се омъжи за мъжа, с който са се срещнали по необикновен метод. Той изискал да си направи селфи с нея преди 2 години в Ню Йорк.

Шампионката от Откритото състезание на Франция през 2016 година и Уимбълдън през 2017 година разгласи годежа си с Артур Борхес в обществените мрежи.

Мугуруса споделя, че се е срещнала с Борхес, когато той я помолил за селфи като почитател на улицата в Ню Йорк по време на US Open 2021:

" Хотелът ми беше покрай Сентръл парк и ми беше скучно, по тази причина взех решение да се разходя. Буквално се сблъскахме на улицата, споделя тя, припомняйки си първата им среща. Изведнъж обаче той се обърна и ми пожела триумф на US Open ". Тогава си помислих: " Уау, той е толкоз хубав ".

Оттам нататък двамата стартират да се срещат. Тенисистката споделя, че част от привличането й към Борхес идва от обстоятелството, че той въобще не се занимава с тенис. Вместо това той работи в региона на модата. Съобщава се, че той е задал въпроса в Марбея:

" Чувствах се необичайно, когато той ми предложи. Разплаках се. Не знаех по какъв начин да отвръщам. Казах „ да " през сълзи. Беше толкоз сантиментален миг “, споделя шампионката пред HOLA!

Мугуруса е някогашна номер 1 в света, която до предходната година беше в топ 10. По-късно обаче си взе отмора от спорта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР