Двубоите с българско участие от първи кръг на Откритото първенство

...
Двубоите с българско участие от първи кръг на Откритото първенство
Коментари Харесай

Димитров и Томова изиграват днес мачовете си от първи кръг не преди 13:00 часа

Двубоите с българско присъединяване от първи кръг на Откритото състезание на Англия по тенис на Григор Димитров и Виктория Томова надлежно при мъжете и дамите ще се изиграят през днешния ден не преди 13:00 часа българско време. По стратегия Григор и Вики към този момент трябваше да са изиграли срещите си надлежно със Стив Джонсън и Дария Савил, само че изсипалият се дъжд над Лондон наложи промени в графика на шампионата .
Виктория Томова.
Първата ни ракета при мъжете Димитров да излезе не преди 18:00 часа българско време през вчерашния ден против американеца Джонсън, само че дъждът не разреши на изиграването на срещата в понеделник. Мачът бе четвърти в програмата на Корт номер 12. Нашият тенисист ще се опита да преодолее 93-ия в международната класация за място във втори кръг, където го чака един всред Райън Пенистън от Англия и швейцареца Хенри Лааксонен. Григор и Джонсън излизат през днешния ден за дуела си от откриващия кръг в Лондон в първи мач от програмата на Корт номер 2.

Първата ни ракета при дамите Томова, сходно на Григор, трябваше да се изправи против австралийката Дария Савил в понеделник по здрач, само че неприятните условия и неналичието на покрив на страничните кортове не разреши срещата да бъде изиграна по предварителна стратегия. Двубоят бе четвърти в програмата на Корт номер 8. Вики ще гони победа против Савил, 98-а в международната класация при дамите, с цел да се изправи във втори кръг против спечелилата мача сред петата в схемата Мария Сакари и друга представителка на Австралия – Зо Хайвс. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР