Двойният убиец от столичния квартал Надежда“ Викторио Александров е планирал

...
Двойният убиец от столичния квартал Надежда“ Викторио Александров е планирал
Коментари Харесай

Колеги на Викторио проговориха! Двойният убиец търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото...

Двойният палач от столичния квартал „ Надежда “ Викторио Александров е възнамерявал да убие жена си и детето си още в петък на Димитровден, три дни преди касапницата. Това излиза наяве от профила му във фейсбук, където на 26 октомври е поставил две жалейки, напомня Блиц.

``
реклама

В същия ден Александров пуска и тъжба против Дарина Министерска за душевен тормоз. Основанията в нея са, че тя спряла да се обръща към него с думата „ Мило “, а казвала цялото му име, написа „ Телеграф “.

Предния ден, в четвъртък на 25 октомври, двамата се скарват грубо и младата жена го прогонва от общото им жилище на улица „ Бели Дунав “ 2 в „ Надежда “. Жалейката в профила му е без всякакво изложение и е по-скоро подмятане за това, което прави 3 дни по-късно.

Дарина, изплашена и евентуално очаквайки нещо неприятно да се случи, е повикала татко си при нея и преди малко навършилата 1-годинка Никол. Георги Министерски е пазил щерка си и внучка си през целия уикенд, само че в понеделник е бил на работа.

Около обяд Викторио Александров нахлува в жилището, убива невъзмутимо Дарина със законния си револвер „ Смит енд Уесън “, сграбчва детето и изчезва. Оръжието е закупено от него през 2014 година, когато поостъпва на работа в частната охранителна компания „ СОТ 161 “, където е в автопатрул. Като сотаджия Александров постоянно ставал обект на насмешки от сътрудниците си, разкриха работили с него, Бил прекомерно спокоен, мирен и най към този момент доста нерешителен.

Същевременно обаче имал и съществени комплекси във връзка с дамите. Отделно изпитвал незадоволство, най-много поради майката на Дарина Ваня Министерска, която е счетоводител. Тя не го харесвала за шурей, тъй като бил „ елементарен сотаджия: “, настояват сътрудниците му, с които споделял елементи от персоналния си живот. Дарина като се изключи че следвала висше обучение, не желала и да подписва брак за какъвто Викторио непрекъснато я притискал. Решил, че появяването на общото им дете ще реши казуса. Младата жена обаче твърдо предпочитала да живее на фамилни начала, най-малко до момента в който се дипломира.

Въпреки че се познавали съвсем от деца, а интимната им връзка била от към 3 години, Дарина и Викторио постоянно се карали. Двамата имат къщи в две близки села в елинпелинско – Горна Малина и Белопопци, Преди към година за няколко месеца се разделили, само че раждането на Никол ги събрало.

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров простреля в главата майката на щерка си 23-годишната Дарина Министерска след фамилен скандал. 26-годишният мъж, който простреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил несполучлив опит за самоубийство. Животът му е вън от заплаха, а самият той е под защита в " Пирогов ". Лекарите не съумяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болничното заведение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР