Двойката понякога влиза в конфликтни ситуации в обществото, но не

...
Двойката понякога влиза в конфликтни ситуации в обществото, но не
Коментари Харесай

Скандалът с Джаферович се разгаря, всички мъже в Игри на во...

Двойката от време на време влиза в конфликтни обстановки в обществото, само че не може да им се отхвърли, че постоянно застават зад тила един на различен

Инцидентът с Жени Джаферович на арената в " Игри на волята " стана причина за разпалени мнения в обществените мрежи, в които може да се видят всевъзможни изявления.

Вероятно тежестта на някои думи не е понесъл на Ваня Джаферович, който нямаше по какъв начин да не направи обществен коментар за случилото се с жена му във формата.

 



 

Но за изненада - вместо да похвали непосредствено за проявения подвиг половинката си, Ваня избра да заложи на това да унижи, въпреки и много елегантно, мъжете, атакували словесно жена му.

" Стигнах до умозаключение, че в множеството риалити формати дамите са по-умни от мъжете. По-смирени, по-мислещи, по-адекватни. А мъжете са като приматите в Одисеята на Кубрик ", написа в профила си в мрежата Джаферович. 

Както се споделя, който схванал - схванал, а самата Жени Джаферович не пропусна да благодари от своя профил на Туджаров - паметен участник от миналогодишния сезон на " Игрите ", който я е подготвил за множеството борби в този, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР