Двойка с разбито сърце“, която успешно събра над £45 000

...
Двойка с разбито сърце“, която успешно събра над £45 000
Коментари Харесай

Отчаяна кандидатура за краудфандинг да отвори отново последната кръчма в лишения имот нанесе горчив удар

Двойка „ с разрушено сърце “, която сполучливо събра над £45 000 от локалната общественост, с цел да отвори още веднъж последната локална механа в региона, сподели, че може да са с цел да върнат всичко назад, откакто обявиха, че предприемачът, който го притежаваше, се е „ отказал “ от договорката си.

Близо 900 фенове на музиката и посетителите на пъбовете дадоха десетки хиляди, с цел да оказват помощ на Sunny Paradisos и Tara Clerkin да отворят още веднъж Rhubarb Механа, последната останала механа в най-бедния регион на Бристол, Бартън Хил. Те разрушиха задачата си за финансиране, само че празненствата се трансфораха в яд, когато двойката в платформата Crowdfunder в неделя (10 декември) сподели, че притежателят на постройката е трансформирал решението си. Собственикът обаче оспорва тълкуването на съглашението от двойката.

Пъбът беше закупен от основания в Лондон строителен бизнесмен Мона Могареби през 2014 година и беше празен от 2018 година, до момента в който локалните музиканти и амбициозни бирници Съни и Тара започват акцията им да го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР