Двойка от Ню Джърси е обвинена в извършване на схема

...
Двойка от Ню Джърси е обвинена в извършване на схема
Коментари Харесай

Възрастен мъж почина от самоубийство, след като стана жертва на „любовна измама“

Двойка от Ню Джърси е упрекната в осъществяване на скица за изнудване и машинация на мъжа с повече от 87 000 $, заяви шерифът на окръг Вашингтон.

Chinagorom Onwumere, 34, и Salma Abdalkareem, 27, бяха упрекнати по три обвинявания за изнудване, три обвинявания за финансова употреба на възрастен или уязвим човек, две обвинявания за кражба над $60 000 и две обвинявания за незаконно показване.

Според правосъдните документи двойката е открила контакт със 74-годишния през август, като го е подмамила да мисли, че си кореспондира с „ добре известна актриса “, преди да стартират да се показват за ФБР и споделил на мъжа, че е съден за полов тормоз над актрисата.

След това двамата му споделили, че ще би трябвало да заплати санкции, с цел да позволи въпроса, споделиха управляващите, и го наредили да напише чек на офис на ФБР, който в действителност беше домашният им адрес в Пискатауей.

„ Измамникът се скара на жертвата, че е написала чека до ФБР, заявявайки, че това ще повдигне съмнения “, се споделя в об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР