Двойка от Куинс, намушкана смъртоносно с нож от своя необмислен

...
Двойка от Куинс, намушкана смъртоносно с нож от своя необмислен
Коментари Харесай

Двойка, за която се твърди, че е убита от наемодателя в ужасно тройно убийство в Ню Йорк, се е опитвала да се изнесе

Двойка от Куинс, намушкана смъртоносно с нож от своя недомислен наемодател в ужасяващо тройно ликвидиране, е била на ръба да се изнесе, преди да бъде убита, споделя мъртвият брат на индивида, нарушавайки мълчанието си в навечерието на погребението на брат си.

Трагичната двойка Уейн Томас, на 57, и Евет Суини, на 51, просто чакаха хазяина си в Сейнт Олбанс, Дейвид Даниел, да им върне депозита, когато се твърди, че Даниел буен и намушкал приятелката си до гибел, преди да преследва двойката в техният партерен апартамент на 14 ноември, сподели Роналд Томас пред The ​​Post.

Суини имаше проблеми с ходенето и двойката се надяваше да получи нов дом, с цел да я приюти по-добре, сподели Роналд Томас - до момента в който се готвеше да помогне за погребването на брат си Уейн в събота, повече от три седмици след безсмислените убийства.

„ Те възнамеряваха да изоставен “, сподели 55-годишният Роналд за брат си и Суини. „ Те трябваше да си тръгнат от август. Намериха място, само че нямаха опция да излязат. Казаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР