Двойка нападна строителен предприемач, след като техният мечтан дом за

...
Двойка нападна строителен предприемач, след като техният мечтан дом за
Коментари Харесай

Британска двойка, хваната в капан „да живее в блато“, след като мечтаният новопостроен дом се превърна в „кошмар“

Двойка атакува строителен бизнесмен, откакто техният желан дом за £300 000 се трансформира в жив „ блатен “ призрачен сън, малтретиран от проблеми с дренажа.

Пади Харпър, на 30 години, и приятелката му от Мидлотиан, Шотландия, споделиха, че нямат самообладание най-сетне да се реалокират в парцела, откакто се сблъскаха със закъснение с новото имение Bellway Summerville Gardens през август 2022 година Но техните щастието беше прекратено, откакто задната им градина беше изумена от наводняване по време на първата им зима в новия дом. Пади, който е огледач на мястото на престъплението, сподели, че са били наранени от пагубни условия, когато водата се стичала по рид от земя на фермер в задната част на дома им.

Оттогава двойката се бори с дъждове, макар че се обадиха на доставчика, Bellway, да поправя казуса. Той изясни: „ Когато се преместихме за първи път постоянно имаше петна и тиня и като че ли ставаше все по-влажно и по-влажно, когато валеше. Натрупването беше непрекъснато и ние повдигнахме въпроса, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР