Дворецът в Геленджик, който преди това беше приписван на руския

...
Дворецът в Геленджик, който преди това беше приписван на руския
Коментари Харесай

Ще онемеете, кой се оказа собственик на двореца в Геленджик, приписван на Путин

Дворецът в Геленджик, който преди този момент беше приписван на съветския президент Владимир Путин, внезапно се оказа благосъстоятелност на Аркадий Ротенберг. Това оповестява Mash Telegram. Според Ротенберг той е съумял да притегли доста вложители и съдал първокласен хотелски комплекс.
Изграждането на оборудването траяло няколко години, само че той пазел плана в загадка. " Сега към този момент няма да е загадка, аз съм бенефициентът. Това бе доста комплициран обект, разбрах се с доста кредитори и съумях да стана бенефициент. Това е находка, луксозно място ", изясни предприемачът. Ще напомним, че по-рано в YouTube се появи следствие на опозиционера Алексей Навални, в което той сподели, че дворецът в Геленджик принадлежи на президента на Русия. От Кремъл отхвърлиха тази версия и обявиха, че не знаят на кого е постройката за над 1 милиард $. Самият Путин зави, че няма такава благосъстоятелност и не знае на кого е първокласния комплекс.

Случайности обаче няма. Справка на Фрог нюз демонстрира, че Аркадий Ротенберг е остарял другар на Путин, прочут като „ персоналният му треньор “ по самбо. Ротенберг даже става ръководител на Върховния съвет на Националния съюз по джудо на Русия. Този самоуверен „ някогашен треньор на Владимир Путин “, както го назовават ​​много медии, намерено декларира, че внимава да не очерни по никакъв мотив името на президента.

Аркаша, както го назовават мнозина, е от Санкт Петербург, откъдето е и Путин. Когато обаче Володя към този момент е в Кремъл и Аркаша се реалокира в Москва, в офис близо до хотел „ Мариот “ и напълно покрай Кремъл.

Аркадий Ротенберг стартира своята бизнес с продажба на палатки. Говори се, че още тогава е бил обвързван с известните „ тамбовски бандити “. Негов сътрудник е Олег Шустер - първи вицепрезидент на Националния съюз по джудо, консултант на вице-премиера на Русия Гордеев. Към тях се причислява и един някогашен боксьор, член на тамбовските банди Михаил Глущенко, който по-късно става народен представител в Държавната дума. Топли връзки свързват Аркаша и с известните Вася „ Брянск “, Стьопа „ Уляновския “ и Боб „ Кемеровския “ – все познати лица на правоохранителните органи.

.
Президентът Владимир Путин награждава своя другар Аркадий Ротенберг за заслуги...

Забележете, Ротенберг е съавтор с Владимир Путин на книга за самбото и джудото. Той спомага Путин да получи званието Почетен президент на неговия клуб, да стане занаятчия на спорта и заслужил треньор на Русия.

Съвсем инцидентно по-късно апетитната земя на остров Бичий е трансферирана на състезателен клуб „ Авара Нева “, благосъстоятелност на Аркаша. Нито прокуратурата, нито други органи посмели да оспорват решението, което е в нарушание на законодателството точно поради Путин, настояват медии.

Шеметна кариера в министерства и ведомства прави и синът на Аркадий Ротенберг – Игор. Назначаван е без състезания на високи длъжности, в това число като член на Съвета на шефовете на Транснефтпродук, Роснефт, RMNTK Nefteotdacha. З избран интервал той управлява и Туапсинската морска търговия, пост единствено за определени от Кремъл.

Аркаша получава и един от най-желаните постове в страната – да дава отговор за държавното дружество „ Росспиртпром “, което управлява съвсем една трета от производството на водка в Русия!

Тук идва най-интересното. Преди година спаринг-партньора и персонален другар на Владимир Путин – Ротенберг подписва контракт с държавното управление да провежда в семинари по битка с корупцията. Аркаша учи на битка с корупцията! За задачата са му приведени скромните 46 млн рубли (688 хиляди долара)...

Ето по този начин Аркаша реши да построи скрито хотел, без да каже на своя другар и настойник...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР