DVLA ограничи нахалните номера с номера в опит да предпази

...
DVLA ограничи нахалните номера с номера в опит да предпази
Коментари Харесай

DVLA забранява множество нови табели с номера на автомобили 74, включително „attack you“ и „stabber“, за да поддържа пътищата учтиви

DVLA ограничи нахалните номера с номера в опит да защищити пътищата на Англия от нарушавания, с нов партида от неразрешени регистрации, разкрити с появяването на нови дизайни. Списъкът, получен посредством искане за независимост на информацията, има за цел да защищити обществеността от груби и обидни табели, като нарушителите на разпоредбите рискуват солидна санкция от £1000.

Сред палавите табели с номера, отстранени от серия 74 са тези, които загатват за принуждение, като *S74 BBR (намушкващ), *S74 BBY (намушкван) и AT74 CKU (напада ви). Червена светлина получават също BE74 END, BL74 WJB, BO74 CCK и BU74 SHT.

Други рискови регистрации, които няма да видят бял свят, включват TT74 WAT и WW74 NKZ. UB74 TCH, AN74 USA и AT74 CKU също се бракуват, защото специалистите преценят преди стартирането на новите номера от DVLA.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: DWP дава на ищците месечно заплащане от £434 този месец, в случай че имате едно от тези 57 постоянно срещани условия

RegTransfers издаде внезапно увещание на шоф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР