Движението за права свободи откри своята предизборна кампания в Шумен. 

...
Движението за права свободи откри своята предизборна кампания в Шумен. 
Коментари Харесай

ДПС откри предизборната си кампания в Шумен

Движението за права свободи откри своята предизборна акция в Шумен.  На площада в града ръководителят на партията и лидер на листата в Шумен Мустафа Карадайъ показа част от водачите на листи на Движение за права и свободи за страната, както и  кандидатите  за народни представители за област Шумен. 

Карадайъ съобщи:  " Пред нас предстоят значими избори, през месец април направихме крачка в посока възобновяване на демокрацията в нашата Родина, само че тази една крачка не е задоволителна. На тези избори би трябвало да създадем значим избор в името на стабилността на нашата Родина ".

Той  бе безапелационен, че разговорът, а не реваншизмът ще възстанови  нормалността в политиката и ще доведе до непоклатимост в страната. 

В словото си зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев подчертава  върху двойния стандарт в страната ни и посочи, че точно за неговото премахване се бори Движение за права и свободи. Той даде съответен образец за отношението към Движение за права и свободи в България и в Европа: " В България против Движение за права и свободи се води клеветническа, гнусна и обикновена акция, която не е за пръв път. Вижте по какъв начин стои Движение за права и свободи на европейската сцена. Европа е съюз на полезностите и тъй като е съюз на полезностите, прелестно прави оценка, че Движение за права и свободи е партия на полезностите. Затова през днешния ден нашият безценен сътрудник Илхан Кючюк получи най-високия пост на либералите в Европа! ". Цонев напомни, че досега не е имало  друг български политик, който  да е получавал такава висока задача от Европейски Съюз и европейските органи.

Цонев бе безапелационен, че в България има доста политици и изострен недостиг от държавници в последните десетилетия. Не е задоволително един политик да цитира Конституцията или да държи патетични речи пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски и да цитира завета на Левски за чиста и свята Република, с цел да стане добър общественик. Нужно е и да осмисляш този завет, да го претворяваш в политиката и да надскачаш персоналното си партийно его, задачите си и в действителност да работиш за чиста и свята Република, добави Цонев.

Той даде образец с почетния ръководител на ДПС и съобщи: " Ние в Движение за права и свободи сме държавници, тъй като имаме образеца на най-хубавия политик и общественик в последните 30 години – доктор Ахмед Доган, нашият почетен ръководител! ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР