Движението в района на 109-и км в посока Бургас е

...
Движението в района на 109-и км в посока Бургас е
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на АМ Тракия. Автомобил се заби в мантинелата, трима са в болница

Движението в региона на 109-и км в посока Бургас е затруднено, затворена е скоростната лента

Трима души са потърпевши при злополука на автомагистрала " Тракия " край Пловдив, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града по тепетата.

Движението в региона на 109-ия км в посока Бургас е затруднено. Сигнал за случая е получен в пловдивския бранш " Пътна полиция " след 9:00 часа. Лек автомобил се е блъснал в мантинелата на спешната лента, по-късно още веднъж се е върнал на платното за придвижване и се е врязал в разграничителната мантинела.

Тримата потърпевши пасажери са превозени в болница. Пробата на лидера за приложимост на алкохол е негативна. До евакуиране на колата от мястото на злополуката придвижването в скоростната лента е затворено, контролира се от полицейски чиновници.

Седем души са потърпевши при шест тежки произшествия в страната през последното денонощие, оповестиха на уеб страницата си от Министерство на вътрешните работи. В София са станали 20 леки и една тежка злополука, при които са потърпевши двама души. От началото на месеца са станали 285 пътнотранспортни катастрофи, при които са починали 15 души, а ранените са 343 души.

От началото на годината са регистрирани 794 тежки произшествия, при които живота си са изгубили 51 индивида, потърпевши са 976 души. Според данните на Министерство на вътрешните работи, в съпоставяне със същия интервал на предходната година, 12 души по-малко са починали при пътнотранспортни катастрофи.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР