Движението по авариралия мост между Червен бряг и село Горник

...
Движението по авариралия мост между Червен бряг и село Горник
Коментари Харесай

Отлагат пускането на движението по авариралия мост край Червен бряг

Движението по авариралия мост сред Червен бряг и село Горник не трябва да бъде пуснато без експертно мнение. Това е резултатът от днешната работна среща на плевенския регионален шеф Мирослав Петров с шефа на Областно пътно ръководство инж. Иво Денчев, оповестиха от регионалната администрация.
Според инж. Денчев, без категорично мнение от инженер конструктор или различен способен специалист, стартирането на придвижването по моста би било рисково поради вибрациите върху компрометираните основи на оборудването. Веднага след срещата Мирослав Петров е провел диалог по тематиката с комисар Красимир Начев, шеф на Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен. Полицията ще вземе нужните ограничения за обезпечаване сигурността на хората и ще бъде направено наставление с съответни рекомендации.
„ На първо място е човешкият живот и не бих позволил той да бъде поставян под заплаха”, сподели регионалният шеф. Той е уведомил кмета на Червен бряг инж. Данаил Вълов за извършената среща и го е уверил в готовността на страната да помогне за решаването на казуса. Областната администрация ще придвижи нужните документи към Междуведомствената комисия по бедствия и повреди незабавно щом бъдат изцяло комплектувани от община Червен бряг, разясниха от регионалната администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР