Движението от 7-ми до 9-ти км на АМ Струма ще

...
Движението от 7-ми до 9-ти км на АМ Струма ще
Коментари Харесай

Срутване АМ Струма по чудо се размина без жертви

Движението от 7-ми до 9-ти км на Автомагистрала " Струма " ще се провежда краткотрайно в платното в посока София, в двете посоки заради сриване на скална маса. Tова оповестиха от АПИ.

Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват напътствията на " Пътна полиция.

Според NOVA, по време на срутището е прекосявал автомобил. Шофьорът и спътниците му са невредими. Нанесени са единствено материални вреди.
 Борисов: Отпускаме десетки милиони за поправки на свлачища
Борисов: Отпускаме десетки милиони за поправки на свлачища

Премиерът инспектира срутището в Искърското дефиле

Движението в дясната лента в посока Перник е спряно. Автомобилите, които се движат от Перник към София, минават през Мало Бучино и Владая ", съобщи Румен Сечански, шеф на Областно пътно ръководство - София.

Преди дни тонове скали

В началото на януари се стигна до сриване

Премиерът Бойко Борисов отиде на ревизия в,където преди няколко дни стана свлачище по пътя за Своге. Заедно с него са районният министър Петя Аврамова, зам.-регионалният министър Николай Нанков, както и министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

Борисов регистрира, че се заделят десетки милиони за поправки по старите трасета, може би над 10 млн. лева ще отидат за свлачища. Той обърна внимание на тежките условия, в които се работи и посочи, че през нощта не се работи. " Няма смисъл да се рискува човешки живот за ден разлика. Важно е бързо да се разчисти, само че при съблюдаване на всички ограничения за сигурност ", настоя министър председателят и добави, че " за жалост такава е природата в България ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР