Двете записаха дует, който за часове се превърна в любима

...
Двете записаха дует, който за часове се превърна в любима
Коментари Харесай

Щерката на Бони става нейна конкурентка ВИДЕО

Двете записаха дует, който за часове се трансформира в обичана ария на целия български народ, а позитивните мнения за Миа й вдихват мощ да продължи напред и да завладее музикалния пазар.

Песента се споделя " Чакали " - текстът е дело на Петър Рангелов. Студио и мастеринг – Мартин Биолчев. Сценаристи на видеоклипа са Добромир Николов и Бони.

„ След броени часове всички ще чуят прелестният ти глас. Ще видят, че и ти като мен носиш музиката в сърцето си. Когато аз започнах да пея, моите родители не ме поддържаха. Страхуваха се, тъй като музиката беше непозната територия в моята фамилия. Въпреки това- съумях. В твоя избор съм любопитна какво ще се получи и ти давам обещание, че постоянно ще те поддържам “, показа с неспокойствие майката преди старта на плана.

Двете описват и какво е предизвикало основаването на парчето, като акцентират: „ Нашата ария,,Чакали” е едно занимателно размишление по тематиката. Дали благосъстоянието води до обич или любовта основава благосъстояния. Какъвто и извод да извършите за себе си, най-важното е да има обич. Повече обич, повече усмивки в този живот и по-малко комплекси. Защото обич плюс смях и доза непукизъм укрепват всеки организъм ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР