Двете нови песни, които Селена Гомес пусна миналата седмица, напълно

...
Двете нови песни, които Селена Гомес пусна миналата седмица, напълно
Коментари Харесай

Джъстин е най-голямата грешка на Селена

Двете нови песни, които Селена Гомес пусна предходната седмица , изцяло целеустремено върнаха загатна за връзката й с Джъстин Бийбър. Двамата бяха дружно седем години, а два месеца откакто публично се разделиха, той към този момент бе двойка с актуалната си брачна половинка Хейли.

Въпреки че до момента не бе говорила искрено за претърпяното, на Селена по никакъв начин не й е било елементарно. И очевидно й е трябвало време, с цел да събере храброст да каже каквото й е на сърце. Направи го с песните си, и освен.

В изявление за The Zach Sang Show Гомес още веднъж засегна тематиката за любовта. Според нея, когато си млад, както е била тя, когато стартира връзката им с Джъстин, е доста евентуално да попаднеш в токсична връзка .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @selenagomez (@xbabysel) на Окт 28, 2019 в 6:23 PDT

Сблъсквайки се за пръв път с сходни усеща, доста елементарно можеш да сбъркаш любовта със взаимозависимост и беззащитност да вземем за пример. Самата тя също е била заблудена дълго време , като няма подозрение, че засяга точно връзката с Бийбър.

Но през днешния ден Гомес си е научила урока и знае какво желае от любовта за в бъдеще - да е същинска, да не се усеща подвластна и да не усеща липса на връзка. Според нея, когато годините минават, човек намира някой, който е тъкмо като него, написа Buzzfeed.

Но не трябва да си вършим заключението, че Селена през днешния ден го е намерила, тъй като тя сама се дефинира като " супер, супер необвързана от две години " . И не крие, че си изкарва ужасно и прави доста неща по друг метод, по този, който на нея й харесва.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomezediits) на Окт 28, 2019 в 6:24 PDT

Певицата е на мнение, че доста девойки драматизират опцията да останат сами, а в нея няма нищо толкоз ужасно. Въпреки че животът като необвързана очевидно й се е усладил, Гомес продължава да има вяра в любовта, да си я показва и щастливо да я чака.
 Селена Гомес, Хейли Бийбър и реакциите в обществените мрежи след новата ария на певицата
Закани ли се Хейли на Селена

Провокация след провокация

В друго свое изявление Селена съобщи, че е щастлива, че към този момент не е там, където е била преди пет години. А да премине от там в това, което е през днешния ден, е най-страхотното нещо, което й се е случвало. И новите й песни са просто едно финално прощаване с Бийбър, който очевидно към този момент е претърпяла.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР