Двете най-важни жени в живота на Христо Сираков го изпратиха

...
Двете най-важни жени в живота на Христо Сираков го изпратиха
Коментари Харесай

Само Зара не се прости с Христо Сираков

Двете най-важни дами в живота на Христо Сираков го изпратиха в последния му път. Единствената му брачна половинка Мария дойде дружно с дъщерята на предприемача от Италия,у с цел да му каже последно довиждане в църквата „ Света София” в столицата. С тях бе е другата щерка на Мария от втория й брак с италиански предприемач.



Майката на сина на Христо Сираков Ирен Онтева, която също от години живее в чужбина, се появи с порасналото си момче на поклонението, което събра всички родни хубавици. Миналогодишната "Мис Плеймейт " Михаела Тодорова, Деси Димитрова, Ана-Мария Чернева, Жанета Осипова и Жени Калканджиева бяха измежду звездните дами, които почетоха Сираков в последния му земен път. Така Осипова удостовери информацията на Hotnews.bg, че е напуснала предаването „ Фермата”.



Единствената жена, с която Сираков публично е имал връзка и която не бе църквата се оказа Зара. Участничката в Биг Брадър, която по принцип живее в Бахрейн, се прибра в България преди няколко седмици след почивка в Гърция, само че не се появи на поклонението.



Сираков, които си отиде от инсулт, бе заровен в затворен ковчег.



На поклонението имаше и значително представители от шоубизнеса, измежду които артистът Тончо Токмакчиев, Любен Дилов-син, Марияна Маринова, Мария Станева.





фотоси:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР