Двете момичета, които бяха изнасилени в рамките на две седмици,

...
Двете момичета, които бяха изнасилени в рамките на две седмици,
Коментари Харесай

МВР: Познавате ли този мъж? Това е човекът, изнасилил две момичета в колите им Пловдив

Двете девойки, които бяха изнасилени в границите на две седмици, са жертва на еднакъв мъж, научи TrafficNews.bg. Серийният изнасилвач е млад мъж на възраст 25-30 години, междинен на растеж, без отличителни белези.

По описанието, което двете дами са създали пред служителите на реда, е нарисуван фоторобот. Разпечатки с евентуалния тип на сексманиака са раздадени на тексиметровите водачи в Пловдив. С неговия облик разполагат всички патрулни служители на реда, както и чиновниците на гарите и автогарите. 



Предстои да излязат резултатите и от сравнителния разбор на ДНК пробите, взети в двата случая.

Първата жертва, подала тъжба, е 19-годишно момиче от Пловдив. То е било изнасилено в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът е станал в региона на Бялата воденица. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул чужд мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.

След  гаврата, непознатият избягал в незнайна посока. Жертвата на принуждение незабавно е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала в детайли нападателя си. На колата е изработен оглед, конфискуван е биологичен материал.

Второто нахлуване е от нощес. Около 21 часа на кръстовището на улиците " Поручик Въльо Стефанов " и " Асен Христофоров " е нападната 21-годишна госпожица. Тя спряла пред блока на приятеля си, който се качил до жилището по персонална работа. Когато се върнал от клиото нямало и диря. Докато го нямало, чужд мъж ненадейно отворил вратата на автомобила, заплашил с нож девойката и предиздвикал да свие в безлюдна улица. Там той я насилил.

Всеки, който разпознае лицето от фоторобота, може да подаде информация на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство. Анонимността е обезпечена.   

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР