Двете групи протестиращи в парк Росенец днес седнаха на една

...
Двете групи протестиращи в парк Росенец днес седнаха на една
Коментари Харесай

Николай Стайков: Прекрасен край на деня с групата на ДПС

Двете групи протестиращи в парк ”Росенец ” през днешния ден седнаха на една и съща маса. Сценарият за експлоадиране на етническо напрежение не се сбъдна.
Това излиза наяве от следващия роман на човек, отишъл на място. Този път обаче фотографията е от Николай Стайков от Антикорупционния фонд.

" Прекрасен завършек на деня на плажа Росенец с група от Движение за права и свободи симпатизанти от Хасковски минерални бани отпред с кмета. Много хубави хора, и вода почерпиха ", написа Стайков в профила си във Фейсбук.

Прекрасен завършек на деня на плажа Росенец с група от Движение за права и свободи симпатизанти от Хасковски минерални бани отпред с кмета. Много хубави хора, и вода почерпиха.
Posted by Nikolay Staykov on Saturday, July 11, 2020
За безусловно съгласие описаха и други протестиращи. Край Сараите на Ахмед Доган още от сутринта се бяха настанили симпатизанти на Движение за права и свободи. Това бе и повода полицията да не позволява жители до мястото, оповестено като начална точка на митинга край парк " Росенец ". Избухна напрежение и се стигна до сблъскване с управляващите.

Полицейският кордон бе продънен, имаше и арестувани. В последна сметка полицията разреши на протестиращите да стигнат до плажа.

Според описа на присъстващите обаче напрежение сред двете групи не е имало. Заедно дори са пяли българският химн.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР