Двете дами Виолета Стайкова и Денислава се изправиха една срещу

...
Двете дами Виолета Стайкова и Денислава се изправиха една срещу
Коментари Харесай

Епична битка в „Игри на волята”: Виолета Стайкова за малко да удави Денислава

Двете дами Виолета Стайкова и Денислава се изправиха една против друга в борба за пояс в бурното море. И до в този момент те са показали какъв брой са надъхани да победят, без значение, че се постанова да се изправят една против друга.

Битката на Виолета и обичаната й дъщеря в действителност се оказа жестока и доста продължителна. На няколко път се случваха изненадващи обрати, а с цел да им бъде още по-трудно морето бе задоволително бурно, а вълните огромни и страшни.

В един миг Вили по този начин се беше нахъсала за победа, че очевидно бе не запомнила, че играе против щерка си.Да завоюва точката й бе по-важно, че за малко да удави в морето личното си дете.

Денислава се съвзе незабавно и нали е по-млада от 50-годишната си майка съумя да направи нов поврат и да я победи категорично.

След борбата двете дами излязоха от водата с големи усмивки на лицата и се прегърнаха, все едно са били не на борба, а на СПА процедура.

В последна сметка Старейшините отвяха Гладиаторите и се окичиха с успеха. А на номинационния съвет предстоящо най-вече гласове получи Марто  Елвиса. Който ще би трябвало да се  бори за оставане в играта малко преди финала. Днес ще стане ясно кой ще е неговия съперник на Арената.

Автор: news2.bg

 

 

                          

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР