Двегодишният лабрадор Коко е излекуван от алкохолна зависимост при първия

...
Двегодишният лабрадор Коко е излекуван от алкохолна зависимост при първия
Коментари Харесай

За първи път: Излекуваха куче от алкохолна зависимост във Великобритания

Двегодишният лабрадор Коко е оздравял от алкохолна взаимозависимост при първия по рода си случай във Англия, написа английският „ Telegraph “.

Коко бил доведен в подслон за животни в Плимптън, Девън, с друго куче след гибелта на притежателя им. Както оповестява „ Telegraph “, кучетата се нуждаели от незабавна ветеринарна помощ, защото страдали от гърчове. Служители в избавителния център настояват, че кучетата са се пристрастили към алкохола, защото са имали достъп до напитката , оставена от притежателя им.

Докато другото куче по-късно умряло, Коко съумял да се възвърне откакто се подложил на терапия за лекуване от алкохола . Кучето било упоено в продължение на четири седмици, с цел да се предотвратят гърчове.

— Daily Mail Online (@MailOnline)

„ Лечение на куче от алкохолна взаимозависимост е нещо, с което се сблъскваме за първи път. Коко е при нас повече от месец, откогато дойде в реанимация. Историята му е трагична... Коко беше в сериозно положение и се нуждаеше от 24-часови грижи. Стана ясно, че той страда от признаци, предполагащи алкохолна взаимозависимост “, разгласява Woodside Animal Rescue Trust в обществените мрежи.

От избавителния център споделиха, че кучето към този момент е отвън заплаха, че към този момент не приема медикаменти и стартира да се държи като обикновено куче.

„ Кучето към момента не е готово за осиновяване и макар че наподобява се е възстановило физически, към момента понякога има душевен разстройства “ , споделиха спасителите и показаха вяра, че Коко ще бъде осиновен скоро.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР