Двегодишната Аря Билгин от Австралия получи прозвището мини-Рапунцел заради невероятно

...
Двегодишната Аря Билгин от Австралия получи прозвището мини-Рапунцел заради невероятно
Коментари Харесай

Майка иска да направи 2-годишната си дъщеря модел - родила се с дълги и гъсти коси

Двегодишната Аря Билгин от Австралия получи прозвището мини-Рапунцел поради необикновено гъстите си коси. Майката на дребната хубавица решила да не губи време и към този момент е подписала контракт с фешън организация, написа The Sun.

Аря Билгин се появила на този свят с тъмни, гъсти и много дълги коси. Родителите й описват, че не са очаквали сходен сърпрайз. Новороденото удивило освен родителите си, само че и лекарите.



" При нея нямаше плешиви места или нещо такова, просто гъсти черни коси, които с времето просветляха. За мен това бе голяма изненада, " споделя един от медиците.



Майката Гонка мислела, че гъстите коси ще опадат скоро след раждането, само че това не се случило - те продължавали да порастват стремглаво. Заради тях момичето от ранно детство се срещнало с балмасите за коса - без тях просто нямало по какъв начин да бъде разресана.



Въпреки компликациите родителите харесват прическата й. Гонка е удовлетворена от това, че още занапред може да оплита косата на щерка си и да й прави комплицирани прически.

" Постоянно се заприказваме с хора по улиците и всички са доста отзивчиви. А някои споделят, че й завиждат и желаят да имат такава прическа. "
Преди няколко дни момичето взе участие в първата си фотосесия в качеството на модел. Майката се надява, че скоро ще й извърнат внимание и рекламодатели и ще пристигна същинската популярност.

" Бих желала да стане модел, фотосите й се получават чудесно. И по-късно ще може да си спомня детството, като разглеждза фотосите, " споделя Гонка.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР