Две въоръжени нападения в денонощни магазини са извършени в Лом

...
Две въоръжени нападения в денонощни магазини са извършени в Лом
Коментари Харесай

Две въоръжени нападения срещу магазини в Лом само за вечер

Две въоръжени набези в денонощни магазини са осъществени в Лом единствено за една вечер. И двете са станали нощес в границите на час и половина, като към този момент за тях към този момент има един арестуван обвинен.

На 09.04.2019 година към 22:12 ч. маскиран, въоръжен с револвер, влезнал в денонощен магазин в гр. Лом, благосъстоятелност на компания с 66-годишен шеф от крайдунавския град, работещ в магазина. Нападателят насочил против продавача револвера и изискал да му бъдат предоставени парите от оборота. Управителят отказал да се подчини и задействал паник бутон за защита на магазина, след което нападателят се отдръпнал в незнайна посока.

Същата нощ, към 23:30 ч. маскиран, въоръжен с револвер, влезнал в денонощен магазин в гр. Лом, благосъстоятелност на компания. В момента на нападението в обекта се намирал 42-годишен продавач-консултант от крайдунавския град. Маскираният го заплашил с револвера и го принудил да му съобщи оборота на магазина в размер на 200 лв. и 100 евро, след което се отдръпнал в незнайна посока, оповестяват от ОДМВР-Монтана.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс.

По случая в районно управление (на МВР) Лом има арестуван обвинен причинител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР