Две учителки от Гимназията по строителство, архитектура и геодезия в

...
Две учителки от Гимназията по строителство, архитектура и геодезия в
Коментари Харесай

Две учителки от гимназия в Благоевград са заразени с коронавирус

Две учителки от Гимназията по строителство, архитектура и геодезия в Благоевград са дали позитивни проби за Коронавирус - 19, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на Регионалната здравна ревизия доктор Калоян Калоянов.

Те са показали признаци, поради което са се и тествали. Предстои екипи на РЗИ да тестват всички учители в образователното заведение.

Общо осем паралелки ще бъдат сложени под карантина, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на гимназията Марияна Митова. Това са възпитаници от девети, десети и единадесети клас. Те ще бъдат обучавани онлайн до края на карантинния интервал. Междувременно е осъществена цялостна стерилизация на учебното заведение, сподели още Митова.

Това е второ учебно заведение в региона, в което се постанова част от учениците да преминат към онлайн образование, поради случаи на ковид.

Дни след началото на новата образователна година е открит случай на ковид при възпитаник от междинното учебно заведение в Кресна, сподели още доктор Калоянов. Той добави, че целият клас е минал към отдалечена форма на образование, а учителите ще бъдат тествани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР