Две трети от обществото искат Риши Сунак да свика общи

...
Две трети от обществото искат Риши Сунак да свика общи
Коментари Харесай

Две трети от обществото искат Риши Сунак да свика общи избори до лятото, сочи проучване

Две трети от обществото желаят Риши Сунак да свика общи избори до лятото и да даде присъдата си за съвсем 14 години на тори предписание.

Проучването за The Mirror демонстрира, че 31% от хората желаят гласуването да се състои „ допустимо най-скоро “, до момента в който 19% споделят пролетта, а 16% избират лятото. Съобщава се, че екипът на господин Сунак е показал ноември като допустима дата за избори, до момента в който торите обезверено се пробват да извърнат ужасните рейтинги в социологическите изследвания. Но единствено 9% от обществеността желае избори през есента и все по-малко (3%) споделят, че през зимата.

Това се случва, когато Кийр Стармър и господин Сунак се готвят да изнесат новогодишни речи - стреляйки по историческа година в английската политика. В обръщение към нацията предходната седмица водачът на лейбъристите сподели, че 2024 година би трябвало да бъде годината, в която „ ние ще си върнем бъдещето на Англия “ и сподели, че ориста на страната ще „ почива във вашите ръце “.

Проучването на Deltapoll за The Mirror също по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР